Højere bredbåndshastighed

Både TV Lille, TV Basis, TV Viasat Mellem og TV Viasat Stor kan tilbydes med 2 mulige hastigheder.


Du skal overveje hvilken bredbåndshstighed du skal vælge. Selve TV-forbindelsen kører over samme ledning som bredbåndsforbindelsen og det vil derfor kræve en højere bredbåndshastighed for at få det hele til at kører hensigtsmæssigt

  • Download 10 Mbit (min. 4 Mbit) /  Upload 0,9 Mbit (min. 0,3 Mbit)
  • Download 20 Mbit (min. 9 Mbit) /  Upload 0,9 Mbit (min. 0,3 Mbit)

Du bør vælge den hastighed, der passer til husstandens samlede behov. 

Derudover så vil nogle af de Ekstra Services som vi tilbyder også kræve en højere bredbåndshastighed for at kunne kører. Du skal derfor finde ud af hvilken hastighed der passer til husstandens behov.

Har du fx HeleHuset, Plus abonnement eller HDTV vil det minimum kræve en 10 mbit bredbåndshastighed, hvis det skal køre hensigtsmæssigt

Bredbåndshastighed

Download 10 Mbit (min. 4 Mbit)
Upload 0,9 Mbit (min. 0,3 Mbit)

Download 20 Mbit (min. 9 Mbit)
Upload 0,9 Mbit (min. 0,3 Mbit)

Til dig, der har koblet én   ekstra services på forbindelsen (f.eks. Flere TV,  Plus abonnement eller  HDTV). Det er til dig, der bruger nettet til spil, film og store filer.

Til dig, der har koblet mere end én ekstra services på forbindelsen (f.eks. Flere TV, Plus abonnement eller  HDTV). Det er til dig, der bruger nettet til spil, film og store filer.

Få hjælp til at vælge den rigtige bredbåndshastighed

Du kan spørge os til råds, om hvilken bredbåndshastighed, der passer til din husstands behov. Kontakt kundeservice på 7023 0600.