Flere TV

Se forskelligt TV i flere rum med servicen: Flere TV.

Med TV-Bredbånd kan du som standard se TV på ét fjernsyn. Tilkøb Flere TV og se TV på op til 4 ekstra fjernsyn. Du får trådløse multiroom bokse, så du slipper for at trække kabler ud til dine ekstra tv.


Flere TV
(tillægsabonnement)

Abonnementspris på Flere TV - Op til 4 ekstra TV.

kr. 99,00

Oprettelse pr. ekstra TV

kr. 299,00

Installation i forbindelse med det primære TV

kr. 0,00

Efterfølgende installation (Tekniker skal kun installere Flere TV)
(Startgebyr 495 kr. + Teknikerinstallation 695 kr.)

kr. 1.190,00

Gør-Det-Selv (GDS) installation pr. ekstra TV

kr. 0,00

Forsendelesomkostninger af ekstra tv-bokse

kr. 79,00

Fall Back installation

kr. 1.595,00

Se hvor mange TV du kan få på din adresse 

Hvordan får jeg Flere TV?

Du kan få mere information om tillægsmulighederne og bestille disse ved at ringe til kundeservice på tlf: 70 23 06 00. 

Særlige betingelser
For at få TV i flere rum, skal bredbåndsforbindelsen kunne bære den nødvendige hastighed. Der kan som minimum altid tilkøbes 1 ekstra TV, men hvis der ikke er tilstrækkelig hastighed vil der kun kunne være 1 TV i brug. 2 ekstra TV kræver, at der kan leveres TV Bredbånd på en bredbåndshastighed på 10 Mbit/s. 3 og 4 ekstra TV kræver en bredbåndshastighed på 20 Mbit/s. Du kan spørge dig til råds ved at ringe til kundeservice på 70 23 06 00.

Ved 4 ekstra TV kan der maksimalt være 4 aktive TV på en gang. Det er kun muligt, at benytte trådløse multiroom bokse på 3 ekstra TV, hvorfor det 4 vil skulle tilsluttes med kabel.

Multiroom forudsætter TV fra Mit Tele. Ser du tv falder bredbåndshastigheden ml. 2,5 - 4 Mbit/s for hvert tv der er i brug. Op til 5 tv pr. husstand i alt. Trådløst Multiroom forudsætter, at der ikke er særlige bygningsmæssige forhold på installationsadressen, som forhindrer den trådløse forbindelse mellem senderen og modtageren. Hvis Trådløs Multiroom ikke fungerer, kan du vælge at sætte et kabel mellem dine bokse.