TV-TO-GO

Med Viasat tv-to-go kan du tage dine yndlingskanaler med dig, uden det koster dig ekstra. Så kan du se lige det tv, du har lyst til – uanset om du er derhjemme, i haven, sidder i toget eller ligger under dynen. Med tv-to-go, som er inkluderet i Total-pakken, kan du streame tv live på din tablet, mobil, spilkonsol, computer eller Smart TV med Viaplay-appen. Eller gense tv-programmer, der har været sendt inden for det seneste døgn.

Tv-to-go er inkluderet i Total-pakken. Hvis du har Mellem- eller Basis-pakken, kan du få tv-to-go som en del af TV Overalt, som koster 99 kr./md. i tillæg til abonnementets pris.


TV-to-go front

Hvorfor er  tv-to-go et fantastisk produkt ?

Med tv to go får man som kunde adgang til at se alle favorit kanalerne og seneste døgns tv-programmer på tablet og mobil. Hos os kan man derfor nyde den bedste underholdning uanset om man er i haven, sidder i toget eller ligger under dynen. Det kræver blot, at man har en tablet eller mobil og internetopkobling. De har endda muligt at se tv på to enheder samtidig.

Hvilke kunder får adgang til tv-to-go?

Alle kunder med Totalpakken har adgang til se tv-kanaler på tablet og mobil. Herudover har alle kunder med TV Overalt også adgang til at se tv-kanaler på tablet og mobil.

Inkluderer tv to go også ekstra tv-bokse ?

Nej - adgang til at se tv via ekstra tv-bokse erikke inkluderet i tv to go.  Hvis man ønsker flere tv-bokse vil det fortsat være nødvendigt at tilkøbe TV Overalt til 99,- pr. måned.  

Hvordan får man adgang til tv-to-go med Basis- eller Mellempakken?

Hvis man har en Basis- eller en Mellempakken skal man blot tilkøbe TV Overalt til 99,- pr. måned.  

Hvordan får kunden adgang til at se tv-to-go ?

For at se tv to go skal kunden benytte Viaplay app'en. Hvis kunden ikke har en Viaplay konto kan denne oprettes her.  

Hvilke enheder kan kunden benytte tv-to-go?

Tv to go kan benyttes på tablet og mobil med iOS og Android.

Kan man se tv-to-go via AirPlay ?

- Ja, tv-to-go fungerer med AirPlay.

Hvor lang tid efter en udsendelse er blevet sendt, er jeg i stand til at se den ?

- Udsendelser er til rådighed op til 24 timer efter, de er blevet sendt. Grundet rettigheder vil det dog ikke være alle udsendelser, du kan se forfra eller gå tilbage i tid for at se.

- På grund af rettigheder er det kun et udvalg af dine tv-kanaler, som du kan se på din tablet og mobil. Vi arbejder hele tiden på at forbedre tv to go, og herunder at tilføje flere kanaler.

Kan jeg bruge tv to go i udlandet ?

- Nej, du kan kun bruge tv-to-go i Danmark.

Bestilling af tv-to-go

Du ringer blot til kundeservice på 7023 0600