Total Fritid

Total Fritid giver dig fuld adgang til Total Pakken samt adgang til Viaplay film, serier og sport.
Med Total Fritid betaler du kun for de dage du ønsker at se indholdet, hvilket gør Total Fritid til det perfekte sommerhusprodukt.


Total Fritid giver dig friheden til kun at betale for det du bruger.

 TV sommerhus

Total Fritid giver adgang til følgende indhold:

 

Total Fritid

Pris pr. påbegyndt døgn

kr. 30,00

Minimunsforbrug pr. år (42x30 kr.) 1)

kr. 1.099,00

Oprettelse

kr. 199,00

Installation og udstyr kr. 1.099,00

 

Hvordan fungerer det? 

Med Total Fritid får du alle familiens favoritkanaler i sommerhuset plus fri adgang til film, serier og sport på Viaplay - og du åbner og lukker for tv-signalet efter behov.

Total Fritid forudsætter installaiton i sommerhus (BBR-register). Ved oprettelse vil der blive bestilt en teknikker til opsætning af udstyr i sommerhuset.

Efter installationen skal du blot bruge Viasats Sommerhus App eller ringe til Viasat på tlf. 45 100 100 og få åbnet for de dage du ønsker at bruge Total Fritid. Du kan på samme måde stoppe for Total Fritid hvis du ikke skal bruge alle de dage du har aktiveret. Du har dermed total frihed til kun at aktivere de dage du faktisk skal bruge det.

Din adgang til Viaplay vil ligeledes være aktiveret når din Total Fritid er aktiv, og du vil derfor have fuld adgang indholdet på Viaplay.

 

Sommerhus app 3


Hvordan får jeg Total Fritid?

Ønsker du at bestille nogle ekstra services eller har du spørgsmål til dine ekstra services er du velkommen til at kontakte Mit Tele Kundeservices på 7023 0600.

Betingelser Total Fritid:
Total Fritid forudsætter ikke, at du har en eksisterende TV-Parabolløsning, men forudsætter dog at det oprettes og installeres på en adresse der er registreret som et sommerhus. 1) Total Fritd skal være aktiveret minimum 42 dage pr. år. Denne periode starter fra oprettelsesdatoen. Det er ikke muligt, at tilkøbe TV Overalt, HD+ tv-boks eller Viasat Golf, Der kan maksimalt købes ét Total Fritids abonnement pr. husstand.  

Alle priser inklusive moms, og er gældende fra 1. september 2015. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.