Gør-Det-Selv TV

Du har mulighed for selv at sætte dit TV Bredbånd op. På denne side kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på fra før bestillingen til installationen.


Kræver Bredbånd

Før du bestiller TV med Gør-Det-Selv installation, er der nogle forhold, du skal være opmærksom på. Først og fremmest kræver Bredbånds TV en Bredbåndsforbindelse. En bredbåndsforbindelse kan bestilles samtidig med TV.  TV fra Mit Tele kan ikke køre på bredbånd fra andre udbydere end Mit Tele.

Derudover er det vigtigt at påpege, at installationen ikke er trådløs, og der derfor kan være behov for at bore igennem en eller flere vægge, når der skal kables fra Homebox til TV-boks (digitalmodtager)

Kræver korrekt stik

Der skal også tjekkes hvilke telefonstik, der er i boligen, før man kan bestille en Gør-Det-Selv løsning. Har man ikke de(t) korrekte stik, kræver det, at der kommer en tekniker ud og sætter dette op.

Der skal i boligen enten være et multistik eller et dobbelt multistik. De to typer stik kan se på nedenstående billede.

Stik

TV-boksens placering

Vi anbefaler, at du stiller TV-boksen ved siden af det TV eller telefonstik, som gør din kabling mest hensigtsmæssig i forhold til din Homebox. Når du har fundet den bedste placering, skal du måle afstanden mellem Homeboxen og din TV-boks, da du skal vælge, om du skal bruge 5, 15 eller 30 meter kabel.

TV i flere rum

Hvis din bredbåndshastighed er høj nok, har du mulighed for at bestille op til fem ekstra TV-bokse uden harddisk. Disse kan placeres i eksempelvis børneværelset eller soveværelset. De første 3 ekstra TV kan forbindes trådløst. Læs mere om dette her

Krav til Gør-Det-Selv installation

Det er ikke altid muligt med en Gør-Det-Selv installation, da visse forudsætninger skal være opfyldt, før man kan lave en Gør-Det-Selv installation.

  • Bredbåndshastighed: Det kan kræve en tekniker for at opnå en hastighed, der er høj nok til at modtage TV.
  • Telefonstik: Det er nødvendigt, at du har enten et multistik eller et dobbelt multistik på adressen.
  • Bredbåndsforbindelse: Det kræver Bredbånd fra Mit Tele for at få TV.

 

Når du har bestilt

Efter du har bestilt din TV med Gør-Det-Selv installation, modtager du en bekræftelse og en SMS med information om din bestilling bl.a. om hvornår du kan installere din TV løsning.

Dagen før installationen får du en SMS, der minder dig om, at det er i morgen, du kan installere din TV løsning. Her får du også at vide at internetforbindelsen kan være afbrudt mellem kl. 8 og kl. 16.

Indhold i pakken du modtager

  • En TV-boks med harddisk inkl. infrarød forlænger og kabler
  • Netværkskabel (5, 15 eller 30 meter afhængig af dit valg i forbindelse med bestilling)
  • Installationsvejledning til TV-boksen
  • Hvis du har bestilt TV i flere rum, får du også disse bokse
  • Har du også bestilt bredbånd vil du modtage en Homebox

 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg installere før installationsdatoen?
- Nej. Du kan først installere din TV-boks på selve installationsdatoen, som fremgår af din ordrebekræftelse og SMS. Dine produkter virker senest kl. 16 på installationsdatoen. 

Hvor kan jeg finde hjælp?
- Du kan inden installationsdatoen kigge i installationsvejledningen her.

Kan jeg bestille en tekniker hvis jeg har ombestemt mig eller det går galt?
- Ja, det er muligt at bestille en tekniker til at lave installationen, hvis du af den ene eller anden årsag ombestemmer dig. Du skal være opmærksom på at det koster 1.495,00 kr. for efterbestilling af tekniker, samt at installationsdatoen bliver udskudt.

 

Installation af TV samt TV-Boks

Dagen før installationsdatoen modtager du en SMS, der minder dig om, at det snart er tid til at installere din TV løsning. Det er vigtigt, at du ikke forsøger at installere din TV løsning før på selve dagen, som fremgår af ordrebekræftelse og SMS'er. Når alt er klar til, at du kan installere, får du en SMS, der fortæller, at du nu kan installere din TV-Boks. Senest klokken 16 på installationsdatoen, kan du installere din Tv-Boks.

Du kan finde installationsvejledning til TV-boksen her.

Har du både bestilt bredbånd og TV fra Mit Tele, skal du først installere Homeboksen, da din TV-Boks skal forbindes til denne. Når din Homeboks er installeret og dit internet virker, kan du installere din TV-boks.

Du finder installationsvejledning til Homeboksen her.

Hvis du også har bestilt servicen Flere TV, skal du starte med at installere hovedboksen, inden du installerer de øvrige.

Du finder installationsvejledning til Flere TV her.