Godt-I-Gang TV

Du har mulighed for at få hjælp til at få dit Bredbånd TV installeret. På denne side kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på fra før bestillingen til installationen.


Kræver Mit Tele Bredbånd

Denne side henvender sig til kunder der overvejer at få Bredbånd TV, da der ved Parabol TV er installation, parabol samt tv-boks inkluderet i oprettelsesprisen. Læs mere om TV Parabol her

Indhold i Kom-Godt-I- Gang installationen

  • En TV-boks med harddisk inkl. infrarød forlænger og kabler
  • Netværkskabel op til 40 m. Samt kabeltræk foretaget af teknikeren.
  • Vejledning til TV-boksen og brug.
  • Hvis du har bestilt TV i flere rum, får du også disse bokse
  • Har du ikke i forvejen Bredbånd, vil du også modtage en Homebox.

Du modtager naturligvis information om datoen for teknikerbesøget, og teknikeren ringer til dig ca. halv time før ankomst. Alt udstyr er inkluderet i prisen.

  • Teknikeren sørger for fuld installation af din tv- og bredbåndsløsning.
  • Teknikeren har alt udstyret med sig, med undtagelse af TV-boks som bliver sendt med posten.
  • Teknikeren går først, når din tv- og bredbåndsforbindelse fungerer.

Det er vigtigt at påpege, at installationen ikke er trådløs, og der derfor kan være behov for at bore igennem en eller flere vægge, når der skal kables fra Homebox til TV-boksen (digitalmodtageren)

Betingelser for oprettelse

Levering forudsætter en brugbar ledningsvej og stik på adressen. Har man ikke de(t) korrekte stik, så frygt ikke for så kan  teknikeren sætte et multistik op mod betaling. Teknikeren har alt med når han kommer

Dit TV skal have mindst én af følgende indgange: En scart-indgang, s-video, composite eller en HD-Ready fladskærm med HDMI (DVI med adaptor). Dette er dog tilfældet for de fleste TV.

TV forudsætter Bredbånd fra Mit Tele. Et tændt TV trækker mellem 2,5-5,5 Mbit. Vi leverer ikke TV overalt i landet.

Tjek om du kan få TV

For at finde ud af om du opfylder disse betingelser for TV, kan du ringe til Kundeservice på 7023 0600. Her kan de ligeledes få foretaget en uforpligtende hastighedsmåling, for at estimerer hvilken hastighed vi kan leverer på en given adresse.

TV-boksens (Digitalmodtagerens) placering

Vi anbefaler, at du stiller TV-boksen ved siden af det TV, som gør din kabling mest hensigtsmæssig i forhold til dine homeboks. Når du har fundet den bedste placering, skal du måle afstanden mellem homeboxen og den digitale modtager, med i prisen medfølger 40m kabeltræk.

TV i flere rum

Hvis din bredbåndshastighed er høj nok, har du mulighed for at bestille op til 5 ekstra digitale modtagere uden harddisk. Disse kan placeres i eksempelvis børneværelset eller soveværelset. De første tre ekstra TV kan forbindes trådløst.

Pris:

Det koster kun 1.499 kr. ved oprettelsen, at få en tekniker til at komme ud og sikre at i kommer godt fra start.

Bemærk at du kan vælge at blive ringet op, og få et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig med at få den helt rigtige pakkeløsning, som passer præcist til dit forbrug og dine ønsker.