Tillægspakker

Få en tillægspakke der passer til dit behov.


Med Tillægspakker kan du sammensætte dit mobilabonnement så du kan spare penge på det du bruger mest

50kr pr. md.

Data Mini

1 GB data hver måned. Heraf kan 1 GB anvendes i EU.
Data Mini er til dig, der har brug for lidt ekstra data på mobiltelefonen til at tjekke e-mail, læse nyheder, downloader apps samt gå på Facebook.

open/close
129kr pr. md.

Data Maxi

10 GB data hver måned. Heraf kan 4 GB anvendes i EU 3
Data Maxi er til dig, der er meget online på mobilen og ser filmklip, downloader apps, musik samt lytter meget til netradio om det på ferien eller herhjemme for du her rig mulighed for at udfolde dig.

open/close
39kr pr. md.

SMS Mini

400 SMS og 15 MMS hver måned.
SMS Mini er til dig der sender over 5 SMS beskeder om dagen. Du har også mulighed for at anvende pakken i EU. Bemærk at pakken ikke påvirker vilkårene og priserne for beskeder fra Danmark til udlandet.

open/close
69kr pr. md.

SMS Maxi

Fri SMS/MMS 1
Til dig der sender mere end 13 SMS beskeder om dagen. Du har også mulighed for at anvende pakken i EU. Bemærk at pakken ikke påvirker vilkårene og priserne for beskeder fra Danmark til udlandet.

open/close
50kr pr. md.

MitTele2Fastnet

Ring til fastnet til 0 kr./min. 2
Få frihed til at tale så længe du orker. MitTele2Fastnet er til dig, der ringer meget til fastnettelefoner.

open/close
49kr pr. md.

Ekstra Datakort

Med ekstra datakort kan du dele den mængde data du har på dit mobilabonnement på et andet SIM-kort, som f.eks kan anvendes i en tablet. Har du et mobilabonnement vil der ofte være data som kan anvendes i EU, dermed vil du også kunne anvende dette datakort i EU på samme vilkår og ned samme indhold som det i dit mobilabonnement 

open/close

Se vores gældende aftalevilkår

Alle priser er inkl. moms og gælder fra den 11. juni 2017. Tillægspakker kan kun tilvælges såfremt man har et Mit Tele mobilabonnement.