MELLEM

Fri tale og 60 GB data


Priser på MELLEM
Oprettelse 0,00 kr.
Abonnementpris pr. måned 205,00 kr.
Inkluderet fri tale Fri timer
Samtalepris pr. påbegyndt minut 0,00 kr.
Opkaldsafgift 0,00 kr.
Opkaldsforsøgsafgift 0,00 kr.
SMS pr. stk. 0,00 kr.
MMS pr. stk. 0,00 kr.
Data pr. MB. 0,00 kr.
Betalingsadministration 15,00 kr.
Mindsteprisen i bindingsperioden 1.320,00 kr.

Lave priser i Danmark og EU - uden at gå på kompromis med kvalitet eller service

MELLEM - til dig der dagligt taler i telefon og er online på Facebook, læser nyheder og ser Youtube klip.

Kom på Nordens bedste netværk

Mit Tele har udvidet hjemmezonen/Danmark til at omfatte Norden og Baltikum. Det vil sige at når du rejser i Norden og landene i Baltikum - kan du bruge al den data du har inkluderet i dit abonnement. Nøjagtig som hjemme i Danmark. Norden omfatter DK, SE, FI og NO.

Med ovenstående abonnement kan du trygt tage på ferie i EU. Du behøver ikke at bekymre dig om regningen, du kan nemlig bruge din inkluderede tale, sms/mms og 20 GB data på præcis samme måde som i Danmark, når du er afsted - uden at betale ekstra. Læs mere her

bestil knap

 

Værd at vide

  • Uanset hvilket abonnement du har, så er der en grænse for, hvor meget du kan bruge data for i udlandet.  Det er for din sikkerhed. Standardgrænsen for dataforbrug i udlandet er 450 kr. - når du at bruge data for 450 kr. vil abonnementet blive midlertidigt spærret for brug af data. Du kan fjerne eller hæve denne grænse via Kundeservice hvis du ønsker det. 
  • Mangler du en mobil eller en tablet kan du købe den til en fordelagtig pris med dit abonnement. Du kan vælge at betale det hele med det samme eller dele betalingen op i 6, 12 eller 24 måneder med Mobiltillæg.  Der er 0 kr. i gebyr og 0 kr. i rente på Mobiltillæg.
  • Vi tilbyder et større udvalg af services, som du kan tilkøbe eller vælge gratis til dit abonnement. Herunder Viderestilling, Saldokontrol, Banke på, Ekstra data eller datakort og mange flere..
  • Du er meget velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning i hvad der passer bedst til dig.

Billig mobiltelefoni, TV, bredbånd og fastnet med HeleHuset

HeleHuset giver dig TV-kanaler, bredbånd, fastnet og et billigt mobilabonnement i én pakke. Det hele samlet ét sted og på én regning. Du kan både spare kostbar tid og ikke mindst penge.

Kontakt kundeservice for at få et personligt tilbud tilpasset dine behov.

Fremhævet vilkår ift. dette abonnement:

Den inkluderede taletid gælder altid i en hel måned. Afregningsperioden er fra d. 10. i måneden og frem til den 10. i næstkommende måned. Dvs. at du altid får ny taletid/data den 11. i måneden.

Abonnementsprisen gælder ved 6 måneders binding og kan kun tegnes af myndige personer over 18 år og forudsætter kreditgodkendelse. Mindsteprisen: Abonnementsprisen x 6 mdr. + Oprettelse + Betalingsadministrationsprisen x 6 mdr. Alle priser er ekskl. moms.

Inkluderet tale: Gælder kun indenlandske samtaler og kald foretaget i EU. Ved opkald og beskeder fra Danmark til et udenlandsk telefonnummer vil prisen fortsat være afhængig af hvilket land du ringer til, samt om du ringer til en fastnettelefon eller en mobiltelefon i udlandet. På skibe og fly er deres respektive satellitnetværk gældende, og der vil derfor være andre priser og vilkår for opkald, beskeder og data her. Inkluderet taletid afregnes pr. påbegyndt minut. Opkald til overtakserede numre, udenlandske numre samt evt. opkaldsafgifter er ikke del af den inkluderede taletid. Viderestillinger er inkluderet i den frie taletid. Efter brugt inkluderet taletid afregnes der til normal minuttakst. Evt. overskydende inkluderet taletid overføres ikke fra måned til måned.

Fri SMS og MMS:.Gælder kun ved indenlandske besked korrespondancer samt besked korrespondancer foretaget internt i EU. Ved beskeder fra Danmark til et udenlandsk telefonnummer vil prisen fortsat være afhængig af hvilket land du skriver til. Eventuelt overskydende gratis SMS/MMS overføres ikke fra måned til måned. Efter 10.000 stk.(samlet SMS/MMS) koster SMS 0,24 kr. pr. stk. og MMS 2,50 kr. pr. stk.ved beskeder foretaget internt i Danmark. Fri SMS og MMS gælder ikke indholdstakserede SMS/MMS tjenester.

Inkluderet data: Gælder kun forbrug i Danmark og Norden/Baltikum. Ved overskridelse af det inkluderede dataforbrug i Danmark, nedsættes hastigheden for dataforbindelsen til 120 Kbit, og der takseres ikke for forbrug derover. Den kontraktsansvarlige vil også med de abonnementer med inkluderet data, have muligheden for at kunne købe ekstra data eller alternativt fortsætte forbrugsafregnet til 1,00 Kr. pr. MB i Danmark samt i Norden/Baltikum. Er der i abonnementet inkluderet et givent antal GB i abonnementet, som kan anvendes i EU vil man efter den inkluderede data er brugt, kunne vælge at betale forbrugsafregnet for data roaming, her vil prisen være 0,04 Kr. pr. MB. I EU vil de også kunne vælge at købe ekstra data. Mit Tele kan spærre for adgang til at roame såfremt at kunden ikke har hjemstedsadresse i Danmark. For at kunne fastslå, om kunden alene er periodisk rejsende i andre EU-lande, kontrollerer Mit Tele kundens data, herunder forbrugsmønster samt hvilket netværk kunden opholder sig på, i en rullende periode på 4 måneder. Hvis kunden i denne periode befinder sig mere end 50 pct. i udlandet og har et forbrugsmønster på mere end 50 pct. i udlandet af kundens samlede forbrug, opkræver Mit Tele en EU forbrugstakst på både sms/mms, tale og data.I forhold til data vil beløbet være 0.04 Kr. pr. MB inkl. moms

Læs mere om EU-Roaming herunder hvilke lande som er inkluderet her

Læs om hastighed og dækning

Læs vores Abonnementsbetingelser 

Alle priser er inkl. moms og gælder fra den 11. juni 2017.