Lejetelefoner og klokker


Hvad er en lejetelefon

Mange af Mit Teles kunder betaler for en eller flere lejetelefoner eller klokker. Disse lejetelefoner og klokker er i sin tid erhvervet hos TDC, og i mange tilfælde ligger det en del år tilbage i tiden. Lejetelefonen har den fordel, at den uden beregning bliver repareret i en Yousee butik, såfremt den går i stykker.

Da lejeaftalen med TDC ikke er opsagt, er Mit Tele forpligtiget til fortsat, at foretage en opkrævning af lejen. Mit Tele videresender herefter automatisk lejen til TDC.

Hvordan opsiger jeg min lejetelefon

En lejetelefon kan opsiges ved henvendelse i den nærmeste Yousee butik. Husk at medbringe din lejetelefon samt din regning fra os, hvoraf apparatet fremgår. Regningen er vigtig, da denne skal bruges som dokumentation. Du bedes ligeledes kontakte vores kundeservice på 7023 0600.

Hvordan opsiger jeg min klokke

Du kan altid opsige din klokke ved at sende en mail til kundeservice@mittele.dk eller ringe ind til vores kundeservice på 7023 0600.

Kan jeg købe min lejetelefon

Hvis du ønsker at købe din lejetelefon, skal du henvende dig i den nærmeste Yousee butik.

Yderligere spørgsmål

Såfremt du har yderligere spørgsmål vedrørende din lejetelefon eller klokke, kan du skrive en e-mail til kundeservice@mittele.dk eller ringe til vores kundeservice på 7023 0600.