Viasat lancerer ny kanal fyldt med sport og comedy. Okt. 2017.

Fra den 31. oktober 2017 kan danskerne tænde for en ny tv-kanal fra TV3-familien. Navnet er TV3 MAX, og den nye kanal byder på nogle af MTG’s stærkeste sportsrettigheder kombineret med unikt indhold inden for comedy og underholdning henvendt til det mandlige publikum.


TV3 MAX erstatter den eksisterende kanal TV3 SPORT 2. TV3 MAX er en kanal, der rækker ud efter målgruppen af passionerede sportsglade, der samtidig ikke kan få nok af den lettilgængelige og underholdende comedy-genre.

TV3 MAX vil byde på de største og mest populære sportsrettigheder (præcis som i dag med TV3 SPORT 2). Det vil sige Premier League, La Liga, Superliga, Champions League fodbold (gruppespillet), engelske The Championship, engelske League Cup, FA Cup fra sæsonen 2018/2019, Champions League håndbold, Serie A fodbold, fransk fodbold fra Ligue 1, ATP-tennis, motorsport og en række andre sportsbegivenheder.

MTG ejer allerede rettighederne til den bedste engelske fodbold og andre europæiske ligaer, og selskabet ejer ligeledes rettighederne til nogle af de mest populære comedy-serier, så det giver god mening at udbrede det på den nye kanal. Fx 'Top Gear', 'Simpsons' og 'How I met your mother'. Samtidig investerer MTG også i nyt serieindhold, som præsenteres eksklusivt på kanalen.

Med venlig hilsen
Mit Tele