Aktivering af LTE-M i Nordjylland samt dele af Midtjylland

Aktivering af LTE-M i Nordjylland samt dele af Midtjylland


Den 27. maj 2019 åbner Telia for sit LTE-M netværk. Det er en nyt netværk målrettet innovative Internet of Things løsninger. Netværket gør det muligt for virksomheder at blive mere digitale, at være i stand til at tilbyde helt nye tjenester og blive endnu mere effektive.

Når ny teknologi tages i brug kan det påvirke noget af det eksisterede. Det er en af grundene til, at telebranchen fokuserer på fælles standarder. Der findes et antal ældre smartphones og 4G wi-fi routere, som ikke overholder standarderne fuldt ud. Dette håndteres fra producenternes side ved at opdatere den software, som styrer enhederne.

Manglende opdatering kan give en forringet brugeroplevelse, da data download hastigheden for enkelte af de omtalte enheder kan blive mindre. Næsten alle af disse smartphones, MiFi's, routere og dongler har mærket Huawei, og for de fleste af disse kan problemet løses 100% med en gratis firmware (software) opdatering af enhederne. Vejledning og hjælp til at gøre dette kan fås her.

Det nye netværk vil i første omgang aktivere Telia LTE-M i den nordlige del af Jylland - fra og med Aarhus til og med Skagen.

Med venlig hilsen Mit Tele