Fastnetabonnement

Fastnettelefonen har i mange år været en obligatorisk del af de fleste danske hjem. Mit Tele giver dig muligheden for at bevare den gode gammeldags fastnettelefon vi alle kender - Lige nu får du først måned til 0 kr.


Fastnet PPOP

* I weekend og på helligdage er opkaldsafgift til fastnet 1,05 kr.

bestil knap

Mulighed for Inkluderede ekstra services

De inkluderede Ekstra Services kan du tilmelde dit abonnement ved at kontakte kundeservice på 7023 0600

  • Der kan være tilfælde, hvor det ikke er muligt at skifte til Fastnet for 0 kr. Har du ikke en fastnetlinje i forvejen eller har du en telefoniløsning hos et boligselskab, koster det yderligere 950 kr. for oprettelse på alle fastnetabonnementer udover Fastnet FriTale, som koster 199 kr i oprettelse.
  • Opkaldsafgiften gælder fra når man har løftet røret uanset om opkaldet gennemføres eller ej. Weekend taksten gælder fra fredag kl. 19.30 til mandag kl 08.00.
  • Fastnet FriTale: Varer et opkald til mobilnet mere end 1 time, takseres forbrug, der ligger ud over 1 time til 1,00 kr. pr. påbegyndt minut.
  • Gælder kun opkald til fastnet i Danmark, og ikke til 90 nummer og andre overtakserede numre.

Få Bredbåndsrabat

Samler du dit bredbånd og fastnet hos Mit Tele, får du en samlerabat på 39 kr./md. på bredbåndspriserne hos Mit Tele. Bredbåndsrabat opnås dermed ved at du køber et af vores fastnet abonnementer ovenfor samt køber bredbånd hos os (Se udvalget her)

 

Fastnet er bindende i 6 mdr. for privatkunder. Mindsteprisen er udregnet med udgangspunkt i at første md. er gratis. Alle opkald takseres pr. påbegyndt minut. Alle priser er inkl. moms. Der tages højde for prisændringer og fejl. Prisen gælder pr. 15. juli 2017.Salg af en fastnetforbindelse anses som en tjenesteydelse, og derfor starter de 14 dages fortrydelsesfrist iht. forbrugeraftaleloven med at  løbe fra aftalens indgåelse. Dvs. fra d en dag, hvor du modtager en mail med ordrebekræftelse samt information om fortrydelsesreglerne/fristen.

Mit Tele gældende aftalevilkår