Installationsformer / Øvrige priser

Før du bestiller Bredbånd skal du vælge mellem en af følgende installationsformer:


Gør Det Selv

 249,00 kr.

Hvis du vælger "Gør Det Selv", får du tilsendt udstyret sammen med en vejledning, som hjælper dig gennem hele installationen.

 

Gør-Det-Selv pakken indeholder følgende:

  • Homebox
  • Netværkskabel og øvrige kabler samt filter
  • Brugervenlig manual

Vi anbefaler "Gør Det Selv" såfremt:
- du er tryg ved selv at installere hardware og software. 
- du vil spare installationsafgiften.

Godt I Gang

 899,00 kr.

Vælger du "Godt I Gang", får du en tekniker på besøg, der opsætter udstyret - og sørger for, at dine telefonstik virker som hidtil. Du skal dog selv installere og forbinde udstyret til din PC ved hjælp af den medfølgende vejledning. 

Vi giver dig den først ledige teknikertid sammen med din ordrebekræftelse - passer tiden dig ikke, kan du ændre den uden omkostninger.

Vi anbefaler "Godt I Gang" hvis
- du vil have hjælp til installation af Bredbåndsudstyret. 
- du selv kan installere software på din PC.

 

Hjælp til valg af installationsform

Ved du ikke hvilken installationsform du skal vælge kan du hører mere om hvilken installationsform der der passer til dig ved at ringe til kundeservice på 7023 0600 eller alternativt blive kontaktet på et tidspunkt som passer dig:

bestil knap

 

 

ØVRIGE PRISER

 Telefoni til Bredbånd

Telefoni

Abonnementspris pr. md.

 

Bredbåndstelefoni

0,00 kr.

 

Priserne for Forgæves teknikerbesøg og Uberettiget fejlmelding for Bredbånd

YDELSE Pris pr. 15. juli 2017
Forgæves teknikerbesøg  695,00 kr.
Betalbar fejlretning/ Fejl på eget udstyr
1.495,00 kr.
Etablering af manglende kobling på ledningsvej 407,50 kr.

Forgæves teknikerbesøg: Du har bestilt en tekniker og teknikeren har ikke kunne få adgang til installationen/hjemmet. F.eks. som følge af forkert oplyst kontakt nr. eller at det ikke har været muligt at træffe kunden pr. tlf. Forgæves teknikerbesøg, kan også forekomme såfremt at der ikke er en myndig person på adressen.

Betalbar fejlretning/ Fejl på eget udstyr: Hvis en tekniker kommer ud på adressen og konstaterer at fejlen var på kundens eget udstyr, herunder på kabelføringen/ledningsveje. Fejl på eget udstyr kan også være hvor udstyret er skyld i problemet f.eks. fejl på fastnettelefoner, klokker, modems, routere, TV, computere, kombifilter/skillefilter og anden hardware. Prisen gælder ligeledes i tilfælde hvor man har fået tilsendt nyt udstyr fra os og man ikke har kunne tilslutte udstyret på egen hånd. Betalbar fejlretning kan i sjældne tilfælde overstige 1.495,00 kr. som følge af ekstra materiale omkostninger og arbejdstimer forbundet med denne fejlretning. F.eks. som følge af force majeure forhold som væltet træer, overgravning af kabler og lynnedslag mf. hvor omkostningerne klart vil overstige 1.495,00 kr.

Etablering af manglende kobling på ledningsvej: Hvis en kunde vil oprettes på en ny adresse og der er stik på adressen, men forbindelsen ikke går helt ud til ledningsvejen. Dette indbefatter ikke gravning.  

Pair Bonding

Pair bonding er en teknologi som er tilgængelig på nogle adresser. Teknologien samler to kobberledninger i stedet for normalvis en. Dette gør at man kan få hastighed der er ca. 1,7 gange højere end normal hastigheden. Du kan slå din adresser op på følgende link og se om du kan få pair bonding på din adresse: hastighedsmåler

Ydelse Pris
Pair bonding abonnement pr. måned 32,00 kr.

Hvilende abonnement 

Har du i en længere periode ikke brug for din bredbåndforbindelse kan du få sat dit bredbånd eller TV bredbånd i hvile. Læs mere om hvilende abonnement

IP-adresser

Som kunde hos Mit Tele får du 2 dynamiske IP adresser. Med denne løsning skal du ikke bekymre dig om noget. Din computer registrerer selv IP adressen, så snart den er aktiv på nettet. Som almindelig bruger af Internettet, er denne løsning den optimale.

Fast IP adresse:

En fast IP adresse er ideel hvis du benytter dig af en IT administrator, der skal kunne logge ind på din computer, eller hvis du har din egen server.

Det kan derfor blive nødvendig med en fast IP adresse. Det betyder, at der bliver dannet en IP adresse, som ikke forandrer sig.

IP-adresser

Pris

2 dynamiske IP-adresser pr. md.

Inkl. i Bredbånd

4 dynamiske IP-adresser pr. md.

kr. 30,00

6 dynamiske IP-adresser pr. md.

kr. 40,00

1 fast IP adresse pr. md.

kr. 50,00

Flytning

Hvis du skal flytte adresse, skal din bredbåndsforbindelse også flyttes med. Du kan vælge mellem installationsformerne "Gør-det-selv" eller "Godt-I-Gang".

Flytning

Pris

Flytning med Gør Det Selv (uden tekniker)

kr. 249,00

Flytning med Godt I Gang (med tekniker)

kr. 899,00

Ekstra udstyr

Hvis du ønsker at få koblet flere pc'er på samme forbindelse, har du brug for en router. En router fås både i standard (kabler mellem pc'er) og i trådløse udgaver (internetsignal sendes trådløst gennem luften). Ring til Kundeservice for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Ekstra udstyr

Pris

Kombifilter 3)

kr. 99,00

Trådløs Router/modem (Home Gateway)

kr. 299,00 

Bestingelser:

Abonnementsbetingelser for Bredbånd.

Salg af en fastnetforbindelse inkl. bredbåndstelefoni (VoIP) , bredbåndsforbindelse og Bredbånds TV anses som en tjenesteydelse, og derfor starter de 14 dages fortrydelsesfrist iht. forbrugeraftaleloven med at løbe fra aftalens indgåelse. Dvs. fra den dag, hvor kunden modtager en mail med ordrebekræftelse samt information om fortrydelsesreglerne/fristen.
(1) Du har mulighed for at op- og nedgradere din bredbåndsforbindelse inden for det produktsortiment Mit Tele udbyder, såfremt det teknisk er muligt. En opgradering vil ske hurtigst muligt, og en nedgradering vil ske ved udløb af sidst fremsendte regningsperiode. Du på lægges ikke en ny bindingsperiode, såfremt der foretages op- eller nedgradering af båndbredden efter endt bindingsperiode. En nedgradering af båndbredden kan ikke ske i bindingsperioden. 
(2) Tillægsydelser i forbindelse med installation. Timeprisen udgør 812,50 kr. per time og opgøres pr. påbegyndt kvarte time. Pris for materiale er afhængig af den enkelte opgave.
(3) Kombifiltre kan ikke bestilles sammen med ISDN.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i priserne på denne side.